Fizetés és szállítás

1. Szállítási díjak

Futárszolgálattal:
Bruttó 26 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás díja 20kg-ig: 0 Ft (csak Magyarországon)
Bruttó 26 000 Ft alatti megrendelésnél a házhoz szállítás díja (Magyarországon): 1175 Ft.

DPD terminálba való rendelés esetén: 0-25 kg között 889 forint. 

2. Árak

A termékeinknél feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák, de nem tartalmazzák a magyarországi vagy külföldi házhozszállítás díját. Áraink Magyar Forintban értendőek.

3. Szállítási módok

Az áru megrendelésekor Ön kiválaszthatja, hogy futárszolgálattal, DPD terminálnál vagy a budapesti telephelyünkön történő átadással kívánja-e az árut átvenni. Minden esetben az áru átvételének lehetséges időpontjáról e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt. Amennyiben a megadott időpont nem felel meg Önnek, úgy az Ön által megjelölt napon fogjuk az árut kiszállítani vagy üzemünkben a nyitvatartási idő alatt átadni.

Üzemünk címe, személyes átvételhez: 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü. Nyitva tartás: H-P: 8.00-18.00

Házhoz szállítás esetén csomagjainkat a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8 és 17 óra között. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol az árut ebben az időben át tudja venni.

4. Szállítási határidő

Szállítási határidő feltételezve, hogy az adott termék készleten van 2-3 munkanap. A pontos szállítási időpontról a megrendelés beérkezése után telefonon vagy e-mailben értesítjük.
DPD terminálba való rendelés esetén a szállítási határidő 1-4 munkanap. 

5. Fizetési módok

• Utánvétel: Az áru átvételekor készpénzben a DPD munkatársának. Az utánvétes csomag tartalmazza az áru ellenértékéről és az esetleges szállítási költségről kiállított számlát.
• Készpénz: Személyes átvétel esetén, az átvételkor.
• Bankkártyás utánvétel: DPD automatába történő megrendelés esetén bankkártyás fizetéssel lehet a csomagot átvenni.
• Banki átutalás: Az áru átvétele előtt lehetséges előre utalással. Kiállítjuk Önnek a proforma számlát, majd az összeg beérkezése után a megrendelt árut kiszállítjuk. 

6. Megrendelés lemondása

A vevőnek jogában áll a megrendelés elküldése után, de még a kiszállítás előtt a megrendelését lemondani. Ez esetben a Vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást kérjük, hogy az info@vitaminvilag.hu e-mail címre elküldeni szíveskedjen. A megrendeléstől való elállás feltételeit a mindenkori magyar jogszabályok szabályozzák.

 

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

A GAL Vital SynergyTech Kft. webáruházában történő vásárlásokhoz

1. A SZERZŐDÉS TÁRGYA

1.1. A GAL Vital SynergyTech Kft. webáruház a GAL Vital SynergyTech Kft. Kft. (székhelye: 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.; cégjegyzékszám: 01-09-197043; adószám: 23055317-2-41.) https://www.vitaminvilag.hu internetes oldalon elérhető, élelmiszertermékeket tartalmazó, eladásra kínált termékkatalógusa.

1.2. A GAL Vital SynergyTech Kft. mint Szállító és a Vevő között a webáruházban történő megrendelés Szállító által történő visszaigazolásával szállítási szerződés (a továbbiakban: Szállítási Szerződés) jön létre a jelen feltételek szerint.

1.3. A GAL Vital SynergyTech Kft. (a továbbiakban: Szállító) a webáruház üzemeltetéséhez szükséges hatósági engedélyekkel és szakmai ismeretekkel rendelkezik.

2. A SZERZŐDŐ FELEK ADATAI

2.1. A Szállítási Szerződés a GAL Vital SynergyTech Kft. mint Szállító és a webáruházban megrendelést leadó személy mint Vevő (a továbbiakban: Vevő) között jön létre. A Szállító kizárólag a https://www.vitaminvilag.hu internetes oldalon leadott, a termékkatalógusból kiválasztott termékek vonatkozásában, a megrendelés feltételeinek megfelelően elküldött megrendelések teljesítéséért felel.

2.2. A Vevő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat, és a Szállító ennek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás, valótlan adatok megadásából eredő károk teljes mértékben a Vevőt terhelik.

A Szállító a hibás vagy valótlan regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a regisztráció valódiságát ellenőrizni.

A Vevő a megrendelés és vásárlás során megadott adatai kezeléséhez jelen szerződéssel a Szállító Adatkezelési Szabályzatában foglalt feltételekkel hozzájárul.

3. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

3.1. Árak

3.1.1. A megrendelhető termékek ára a https://www.vitaminvilag.hu internetes oldalon található termékkatalógusban kerülnek meghatározásra. A termékkatalógusban feltüntetett árak a termékeket terhelő valamennyi adót, járulékot tartalmazó végső fogyasztói árai, amelyek érvényessége minden esetben az adott megjelenés időpontjára vonatkozik.

3.1.2. A Szállító a Vevő által megrendelt terméket minden esetben a megrendeléskor érvényes végső fogyasztói áron szállítja a Vevő részére, a termékhez tartozó göngyöleg árával növelten.

3.1.3. A Vevő megrendelésének módosítása esetén a módosított megrendelés a módosítás időpontjában érvényes kondíciókkal kerül teljesítésre.

3.1.4. A megrendelt termékek szállításának díját a Vevő köteles megfizetni a termék árának megfizetésével egyidejűleg. A szállítás díja a https://www.vitaminvilag.hu internetes oldalon kerül meghatározásra.

3.1.5. A Vevő házhoz szállítás esetében a termék árát és a szállítás díját, helyszíni átvétel esetében a termék árát a megrendelés teljesítésekor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel vagy PayPallal köteles kiegyenlíteni.

3.2. A megrendelés és annak visszaigazolása

3.2.1. A Vevő tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van.

3.2.2. A webáruház rendszere minden érvényes megrendelésnek automatikusan rendelésazonosító számot ad, melyet a megrendelés jóváhagyását követő oldalon, illetve a Vevő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. A Vevő tudomásul veszi, hogy kizárólag ezen rendelésazonosítóval rendelkező megrendelések érvényesek.

3.2.3. A Szállító a megrendelés leadását követően haladéktalanul, de legfeljebb 48 órán belül igazolja vissza a megrendelést, amely visszaigazolással létrejön a felek között a szállítási jogviszony. Amennyiben a megrendelés visszaigazolása a fent meghatározott határidőn belül nem történik meg, úgy a Vevő szabadul ajánlati kötöttsége alól.

A Szállító házhozszállítás esetén a megrendelést a visszaigazolástól számított, 2 munkanapon belül teljesíti.

3.3. Az áru átvétele, a vásárlástól való elállás

3.3.1. A Vevő vállalja, hogy az általa megadott és visszaigazolt megrendelésben feltüntetett címre kiszállított árut átveszi, és annak ellenértékét maradéktalanul megfizeti. A Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a kiszállított árut neki felróható okból nem veszi át, úgy az ebből eredő kárt és költséget köteles a Szállító részére megfizetni.

3.3.2. A helyszíni átvételre megrendelt termékeket átvevőpontunkon két hétig tároljuk. Amennyiben a Vevő nem veszi át két héten belül a megrendelt termékeket, az adott megrendelés érvényét veszti, az esetleges kedvezményekkel együtt.

3.3.3. A Vevő a nem romlandó, illetőleg természeténél fogva visszaszolgáltatható termékek esetében jelen szerződéstől és ezzel a vásárlástól a termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) napon belül elállhat. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő köteles megtéríteni, egyéb költség azonban a Vevőt nem terheli. A Szállító a visszaszolgáltatott termék Vevő által korábban megfizetett árát köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 8 napon belül a Vevő részére visszatéríteni.

4. VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK, PANASZKEZELÉS

4.1. A webáruház működésével és az áruk kiszállításával kapcsolatos információkat a webáruház „ÁSZF”-e tartalmazza.

4.2. A Vevő a Szállító teljesítésével kapcsolatos panaszát a webáruház „Kapcsolatfelvétel” menüpontja alatti felületen, az info@vitaminvilag.hu e-mail címen, vagy a 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü. postacímre megküldött postai levélküldemény formájában közölheti. A Szállító a vevői panaszt 30 napon belül megvizsgálja és annak eredményéről, valamint a jogorvoslati lehetőségekről írásban tájékoztatja a Vevőt.

5. A SZERZŐDÉS IDŐBELI HATÁLYA, IRÁNYADÓ JOG, EGYÉB RENDELKEZÉSEK

5.1. Jelen szerződés a Vevő megrendelésének Szállító általi visszaigazolásával lép hatályba.

5.2. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, valamint az egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései az irányadók.